SEGRE

Tres menors tiren un artefacte en una botiga de Lleida i fereixen la dependenta

Tres menors tiren un artefacte en una botiga de Lleida i fereixen la dependenta

Tres menors tiren un artefacte en una botiga de Lleida i fereixen la dependentaGuàrdia Urbana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va identificar aquest dijous tres menors per llançar un artefacte en una botiga a la Zona Alta i ferir una de les dependentes, que va resultar amb lesions lleus per les quals va haver de ser atesa al CAP. Els fets van tenir lloc cap a les 19.30 hores, quan tres menors van llançar una botella que contenia un producte corrosiu a l’interior d’un establiment situat al carrer Bisbe Ruano, al número 24.

A l’impactar a terra, el recipient es va trencar i es va produir una petita detonació que va causar ferides a una de les dependentes que era a la botiga. Els agents van poder identificar els tres menors, un d’ells inimputable al ser menor de 14 anys. Els altres dos són majors d’aquesta edat.

Un cop tinguin la denúncia, la Urbana obrirà diligències per un delicte de lesions. Així mateix, els agents estaven ahir investigant de què està compost l’artefacte. Pel que sembla, segons fonts policials, els tres menors van mirar per internet com fer aquest tipus de petard i quins productes havient d’utilitzar.

tracking