SEGRE

AUTOMOCIÓ

Furgonetes personalitzades, motos elèctriques i autocaravanes a Lleida Ocasió

Fira de Lleida amplia els sectors vinculats a l’automoció

Furgonetes personalitzades, motos elèctriques i autiocaravanes a Lleida Ocasió

Furgonetes personalitzades, motos elèctriques i autiocaravanes a Lleida OcasióFIRA DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Empreses d’adaptació de furgonetes, motos elèctriques i autocaravanes es van consolidant com alguns dels sectors complementaris al dels vehicles tradicionals que es van consolidant a Lleida Ocasió, saló que va obrir ahir les portes amb una mostra de 557 vehicles (nombre que s’ampliarà a mesura que se’n vagin venent i es vagin reposant).

La mostra inclou cotxes urbans, utilitaris, compactes, berlines, monovolums, SUV, 4x4, esportius, vehicles industrials, motos i autocaravanes. La voluntat dels organitzadors de Fira de Lleida és anar ampliant els sectors vinculats directament o indirectament a l’automoció, amb la finalitat d’oferir un saló el més complet i atractiu possible per al visitant.

Les empreses Lleidacamper i Steromovil presenten una àmplia gamma de complements per a furgonetes i de serveis per adaptar aquests vehicles amb finalitats de lleure o turístiques o per a ús de persones amb mobilitat reduïda. Lleidacamper —la primera firma d’aquest àmbit que ha obert a Lleida— ofereix la possibilitat d’instal·lar calefacció, aire condicionat, neveres, panells solars, claraboies, una segona bateria i alarmes, entre altres. De la seva banda Steromovil instal·la sistemes de car-audio, portabicicletes, enganxalls de tot tipus (per a transportar gossos, cofres, etc.).

En l’àmbit dels ajuts per a persones amb mobilitat reduïda, Lleidacamper s’ha especialitzat en equipaments com són rampes i fixacions per a cadires de rodes (per a conductors i viatgers), cadires mòbils per introduir l’usuari dins del vehicle o volants adaptats per a persones amb un sol braç o sense mobilitat a les cames.

Pel que fa  ales motos elèctriques, el grup Mibec ha presentat oficialment a Lleida la nova gamma de motos Silence S01 i S02, 100% elèctriques amb doble possibilitat de recàrrega directament moto-endoll o a través d’una bateria externa que es pot carregar a casa. La recàrrega completa (4 hores) permet una autonomia de 134 quilòmetres.

tracking