SEGRE

SUCCESSOS DENÚNCIA

Roben l'aire condicionat d'una parròquia a la Mariola

L'associació de veïns va alertar ahir del furt || Un habitatge del carrer Júpiter està sense aigua per la sostracció d'una canonada

Imatge de la paret sense l’aparell sostret.

Imatge de la paret sense l’aparell sostret.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de la Mariola va denunciar ahir el robatori de l’aire condicionat de la parròquia de Sant Pau. Els lladres es van emportar l’aparell que hi ha a l’exterior de l’immoble. Un responsable de la parròquia va explicar que “fa temps ja es van endur un dels aires i l’associació ens va alertar ahir que s’han emportat el que quedava. No han agafat res més”. Així mateix, va afegir que no afectarà el funcionament de la casa parroquial i que tenen previst posar-ho en coneixement de la policia i les autoritats locals.

“Aquests petits robatoris causen dany a persones que no tenen la culpa de res”

Per la seua part, el president de l’associació de veïns de la Mariola, Víctor Ruiz, va afirmar que “aquest matí hem descobert que havien sostret l’aparell, que era a la part posterior de l’edifici. Ho hem comunicat al responsable de la parròquia”. Ruiz va afegir que “lamentem i condemnem enèrgicament que es produeixin episodis com aquest, que generen inseguretat”.

Local Saquejat

D’altra banda, des de l’associació de veïns també van denunciar que un habitatge del carrer Júpiter en el qual resideix una dona gran feia ahir tres dies que es trobava sense subministrament d’aigua després que es produís el robatori d’una de les canonades que hi ha en un dels locals tancats a la planta baixa de l’immoble. “Es van emportar el coure de la canonada i van provocar una fuga, que ha deixat sense subministrament la inquilina de l’habitatge”, va explicar el president de l’associació.

A més, va afirmar que “aquests petits robatoris causen perjudicis a persones que no tenen culpa de res. Exigim una solució de forma immediata a la Paeria”. L’entitat està en contacte permanent amb l’ajuntament i esperen que aquest assumpte se solucioni com més aviat millor. El local on es va produir el robatori és propietat d’un banc i el saqueig va tenir lloc a començaments d’aquesta setmana. L’associació va alertar de la fuita d’aigua i es va comprovar que havia estat a causa del robatori de part de la instal·lació. L’entitat ha fet públics en reiterades ocasions casos d’incivisme que generen inseguretat entre els veïns.

tracking