SEGRE

SUCCESSOS ATEMPTAT

Detinguts per agredir quatre urbans a Lleida

Imatge d’arxiu de la caserna de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu de la caserna de la Guàrdia Urbana.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada dos homes acusats d’agredir quatre agents, causar danys en un cotxe patrulla i entrar en un domicili sense permís. Els fets van tenir lloc en un domicili situat en el número 24 del carrer Prat de la Riba quan la Urbana va ser alertada d’un possible aldarull.

A l’arribar al lloc, es van entrevistar amb els veïns i els van explicar que hi havia allà dos homes que eren en un domicili sense tenir permís. Els agents van procedir a identificar-los però els dos individus s’hi van negar i van colpejar els policies. Quatre d’ells van resultar ferits.

Els fets van ocórrer ahir a la matinada i els dos homes es van resistir a ser detinguts

També se’ls acusa de causar danys al cotxe patrulla. Per tot això, van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes de violació de domicili, atemptat a l’autoritat i danys.

Dilluns passat, la Urbana també va detenir un conductor per un delicte d’atemptat a l’autoritat després que li donessin l’alto per sotmetre’s a un control d’alcoholèmia. Va succeir de matinada al carrer Monterrey i va intentar atropellar els agents quan va fugir. El vehicle, que va circular a gran velocitat per diversos carrers, va ser interceptat poc després a Alcalde Porqueres. Va ser detingut per dos delictes de trànsit i atemptat.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va denunciar penalment ahir per dos delictes contra la seguretat en el trànsit un conductor que no tenia carnet i superava els 0,60 mg/l en el control d’alcoholèmia.

El vehicle va ser interceptat ahir a la matinada al passatge Empordà després que una patrulla observés com el conductor cometia una infracció. Una grua va retirar el vehicle al dipòsit.

tracking