SEGRE

LLEIDA

La vacunació segueix a tot ritme a Lleida i arriben 18.700 dosis

Ahir les van rebre 380 temporers a Torres de Segre i avui ho faran 500 més a Aitona || Demà, a Albatàrrec i Sunyer

La campanya de vacunació a Torres de Segre es va portar a terme al poliesportiu.

La campanya de vacunació a Torres de Segre es va portar a terme al poliesportiu.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La conselleria de Salut continua amb la campanya de vacunació al personal que treballa al sector hortofructícola. Ahir es van administrar dosis de Janssen (d’una sola aplicació) a 380 persones a Torres de Segre i avui està previst que se n’inoculin a 500 més a Aitona. Demà prosseguirà a Albatàrrec i Sunyer. Està previst que aquesta setmana arribin 18.715 dosis, de les quals 11.265 són de Pfizer, per a les regions sanitàries de Lleida i el Pirineu; 2.900 de Moderna, també per al pla i la muntanya, i 4.550 de Janssen, només per a la regió sanitària de Lleida. Pel que fa a AstraZeneca, hi ha reserves dels últims enviaments.

En l’actualitat, s’està vacunant el personal de les empreses fructícoles en les quals Salut va fer el cribratge voluntari, en concret, 165 de centrals, vivers, explotacions i petites firmes amb uns 3.700 treballadors. D’altra banda, no s’ha tancat el calendari per vacunar a Seròs, la Granja d’Escarp i Massalcoreig.

Segons fonts municipals, s’estan preparant els llistats del persones contractades que treballen en la campanya de la fruita i que no es van inscriure en el cribratge voluntari. També s’immunitzarà els que no disposen de contracte laboral i els que viuen en assentaments il·legals comptant amb la col·laboració del consell del Segrià i de Creu Roja per fer un cens nominal i oferir-los una targeta sanitària provisional.

La campanya de vacunació va començar dimecres a Soses (vegeu les claus) amb la inoculació de les primeres 300 vacunes a temporers i personal de les empreses d’aquesta població del Baix Segre.

tracking