SEGRE

COMERÇ INNOVACIÓ

Aquest és el supermercat més modern de Lleida

Plusfresc inverteix 2 milions d'euros en el Sunka perquè sigui un referent del sector || És l'únic de l'Estat que permet escanejar productes amb el mòbil

El supermercat més modern de Lleida

El supermercat més modern de LleidaAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cadena de supermercats Plusfresc va presentar ahir la nova botiga Sunka, un supermercat en el qual es barregen l’atenció personalitzada i especialitzada, una àmplia gamma de productes i l’ús de tecnologia punta. Una modernització de la botiga insígnia de l’empresa lleidatana en la qual ha invertit dos milions d’euros, ha ampliat la superfície fins als 2.000 m2i la plantilla ha passat de 37 a 58 treballadors. “Hem volgut barrejar el millor dels mercats tradicionals amb la tecnologia més moderna, i el resultat és el Sunka”, va dir Francisco González, director general de Plusfresc, que va afegir que aquesta renovació de la botiga, situada al carrer Bisbe Ruano, coincideix amb el vintè aniversari de la seua obertura.

Una de les característiques d’aquest comerç és que és l’únic de l’Estat que permet escanejar productes amb el mòbil per comprar. “Està en fase de proves i oferim dos possibilitats: seleccionar els productes amb el mòbil i col·locar-los al carro perquè a l’acabar la compra el client passi per una caixa especial que llegeixi la llista i pagar, o directament seleccionar els productes amb el telèfon sense agafar-los i que ho faci un treballador, que els empaquetarà i portarà a casa del consumidor”, va afegir González.

Una altra de les novetats és que el Sunka ofereix caixes ràpides, en les quals el client passa ell mateix els productes sense que l’atengui un empleat, la qual cosa fa que la compra sigui ràpida i eviti les cues. “Actualment, el 30% de les compres del Sunka es fan amb aquest mètode i només està disponible al Plusfresc de Balàfia i en dos de Barcelona”, va dir Carles Hurtado, director d’innovació i projectes de Plusfresc.

A més, el Sunka, que a partir del setembre oferirà tastos de vins, xarrades i classes de cuina a les seues sales polivalents, ha especialitzat prop d’una vintena dels seus empleats perquè puguin assessorar en vins, pernils, peix i carns per oferir un millor servei al client i de la manera més personalitzada possible. Tot això amb un disseny que és un homenatge a Lleida i la província, la qual cosa ha convertit el Sunka en la joia de la corona de la cadena Plusfresc.

El supermercat més modern de Lleida

El supermercat més modern de LleidaAMADO FORROLLA

El supermercat més modern de Lleida

El supermercat més modern de LleidaAMADO FORROLLA

Vista general de part del nou Sunka, amb els directius de Plusfresc al centre, ahir.

Vista general de part del nou Sunka, amb els directius de Plusfresc al centre, ahir.AMADO FORROLLA

tracking