SEGRE

La Paeria estudia si és viable obrir al trànsit Bisbe Ruano cap a Ricard Viñes

Licita un informe per determinar si el pàrquing subterrani suportaria la càrrega

El tram per als vianants de Bisbe Ruano que la Paeria estudia si és viable obrir de nou al trànsit

La Paeria estudia si és viable obrir al trànsit Bisbe Ruano cap a Ricard ViñesMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria analitza si és viable obrir de nou al trànsit el tram per a vianants de Bisbe Ruano cap a Ricard Viñes. Així es desprèn del concurs que ha convocat per adjudicar un estudi sobre la capacitat de l’estructura de l’aparcament subterrani de Ricard Viñes davant de càrregues de trànsit per determinar si podria “fer front a l’eventual nova vialitat sobre la plaça o si, en cas contrari, s’hauria de procedir a un projecte de reforç de l’estructura i estimar-ne l’abast”. L’informe justificatiu d’aquesta licitació detalla que l’ajuntament “té la necessitat d’estudiar la possibilitat de donar continuïtat al carrer Bisbe Ruano fins a enllaçar amb la rotonda de la plaça Ricard Viñes”. El pressupost per a l’informe és de 4.840 euros i el contracte, de dos mesos (el juny i el juliol).

Tant el pàrquing com la nova plaça, dissenyada per la prestigiosa arquitecta Benedetta Tagliabue, van ser inauguradesl’any 2010. La remodelació de la plaça va consistir a ampliar la zona central amb la conversió en zona de vianants de trams de Bisbe Ruano i Fleming, a banda de construir una rotonda a l’encreuament amb Prat de la Riba, Rovira Roure i Balmes i el pàrquing subterrani.

Petició antiga

El 2017, comerciants de Bisbe Ruano van recollir firmes a favor de reobrir al trànsit el tram per a vianants d’aquest carrer i connectar-la amb la rotonda de Ricard Viñes. En canvi, hotelers, així com molts veïns de la zona, són partidaris que es mantingui sense canvis la situació actual.

tracking