SEGRE

La Paeria incorpora 10 agents Covid per vetllar el compliment de les mesures sanitàries de la Covid-19

Façana de la seu principal de la Paeria

La Paeria incorpora 10 agents Covid per vetllar el compliment de les mesures sanitàries de la Covid-19SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Lleida va incorporar dimarts passat 10 agents Covid, amb l'objectiu de vetllar pel compliment de les mesures per evitar la propagació de la Covid-19 a la ciutat. A més, tindran en compte l'arribada de la campanya de la fruita, i l'atenció a les persones temporeres.

Les funcions principals dels agents Covid seran:

  • Informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques amb l'objectiu de millorar la bona convivència i el respecte entre la ciutadania.
  • Control d'accessos d'equipaments municipals i les possibles acumulacions de persones en actes públics.

A més, executaran unes tasques de control i seguiment del compliment de les mesures sanitàries previstes per a la prevenció de la Covid-19, com la vigilància i promoció de les mesures personals i comunitàries per la prevenció de la Covid-19.

També faran un seguiment i control del compliment dels aïllaments de les persones afectades per la Covid-19, i vigilaran els habitatges on resideix la població que ha de realitzar un aïllament obligatori, amb l'objectiu de vetllar pel compliment dels protocols exigits per un correcte confinament domiciliari a causa de la Covid-19.

Una altra funció dels agents és donar suport a les persones aïllades a causa de la Covid, i realitzar una conscienciació i difusió del sistema de recollida de residus municipals per millorar l'adaptació de les persones nouvingudes al municipi durant la campanya de la fruita.

Aquests agents Covid, que dependran de la Guàrdia Urbana de Lleida, van iniciar el contracte amb una formació de quatre dies i es trobaran en actiu dins el mes de febrer de 2022.

tracking