SEGRE

UNIVERSITAT OCUPACIÓ

Nou de cada deu titulats de la UdL, amb feina al cap de tres anys

Inserció del 100% en Biomedicina, Medicina, Fisioteràpia i les enginyeries Mecànica i Electrònica, segons una enquesta || Els graus de lletres, a la cua amb un 77,8%

Els graduats de Dret i Economia de la UdL d’aquest curs.

Els graduats de Dret i Economia de la UdL d’aquest curs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nou de cada deu titulats per la Universitat de Lleida (UdL) estaven treballant el primer semestre del 2020, tres anys després d’haver acabat, segons un estudi d’inserció laboral de l’AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya). En concret, el 91,8% dels graduats, el 92,3% dels titulats de màster i el 93,8% dels doctorats.

L’enquesta es va fer a 1.045 titulats de la UdL (25.319 a Catalunya) i els resultats mostren que la UdL supera en un 1,7% la mitjana d’inserció dels graduats del sistema universitari català i en un 0,6% la dels titulats de màster. Per graus, cinc tenen un 100% d’inserció: Medicina, Biomedicina i Fisioteràpia, així com les enginyeries Electrònica i Mecànica.

En canvi, les carreres de lletres obtenen els pitjors resultats, amb 77,8% global. L’estudi només ofereix la mitjana conjunta de les filologies, Geografia, Història i Història de l’Art al tenir pocs titulats cada una. Dret també es troba a la part baixa del rànquing amb un 79,1%.

A la part alta de la classificació hi ha, a més, Enginyeria Informàtica amb un 96,2%, Arquitectura Tècnica (96,2%), Treball Social (96%), Biotecnologia (95,2) i Administració i Direcció d’Empreses (95,1%). També superen el 90 per cent de titulats ocupats Inefc (94,4%), Educació Social (93,3%), Turisme (93,3%), Primària (92,4), Infantil (91,8%), Infermeria i Ciències i Salut Animal (les dos amb un 91,5%) i Enginyeria Agrària (90,6%). Així mateix, Enginyeria Forestal té un 87% d’inserció, Nutrició un 84,2%, Comunicació Audiovisual un 84% i Psicologia, un 83,3%.

El percentatge de titulats de graus i de màster que tenen feina és superior a la mitjana de Catalunya

L’informe apunta que sis de cada deu graduats per la UdL efectuen funcions específiques de la seua titulació i vuit de cada deu tenien una feina a temps complet. El seu salari brut se situa en 1.802 euros al mes, la qual cosa representa 276,8 per sota de la mitjana dels graduats de Catalunya.

tracking