SEGRE

Talls de trànsit a quatre carrers aquest cap de setmana a Lleida

Tram del carrer Sant Martí de Lleida, ahir tallat al trànsit per a les terrasses de bars i restaurants.

Tram del carrer Sant Martí de Lleida, ahir tallat al trànsit per a les terrasses de bars i restaurants.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha previst per aquest cap de setmana realitzar talls de trànsit a quatre carrers de la ciutat de Lleida. Aquests talls seran als carrers Teuleries, Sant Martí i del Nord, i a l'av. Doctora Castells. Els talls s'aplicaran el dissabte dia 5 de juny, a les 12 h, fins a la matinada de dilluns dia 7 de juny, a la 01 h. A més, al carrer Bonaire s'amplia l'espai de la vorera perquè els establiments ubiquin les terrasses.

Les actuacions es trobaran senyalitzades amb tanques, cons i material per fer efectius els talls. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants.

En concret les zones afectades seran en carrer Teuleries, l'Avinguda de la Dra. Castells, en sentit de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire quedarà oberta, i Carrer del Nord, des del carrer de Ramon Castejón fins a Maria Sauret.

tracking