SEGRE

La Paeria contracta un servei de suport jurídic contra la corrupció

Façana de la seu principal de la Paeria

La Paeria incorpora 10 agents Covid per vetllar el compliment de les mesures sanitàries de la Covid-19SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament ha tret a licitació el contracte per comptar amb un servei d’assessorament jurídic en la lluita contra la corrupció. Té un pressupost de 13.068 euros, IVA inclòs, i una durada d’un any, amb la possibilitat de prorrogar-lo un més, i el seu objectiu és “l’estudi de possibles incompliments a partir de les denúncies derivades de la ciutadania així com la revisió de la correcta aplicació en la tramitació d’expedients administratius en la contractació pública” o qualsevol altre àmbit “contrari als principis del bon govern”.

Aquesta licitació es du a terme a causa de la “insuficiència de mitjans” de la regidoria de Lluita contra la Corrupció, segons assenyala textualment l’informe de justificació d’aquest contracte, que recalca la necessitat de l’ajuntament de comptar amb “un perfil de personal tècnic amb perfil jurídic i econòmic que permeti assessorar els possibles incompliments de lluita contra la corrupció”.

Les bases estipulen que per a aquesta tasca cladria contractar una persona amb aquest perfil fins, com a mínim, al 31 de maig del 2022, encara que hi ha la possibilitat de prorrogar el contracte un any més, per la qual cosa el cost màxim de la licitació seria de 21.600 euros, IVA inclòs. El termini fixat per presentar-hi ofertes acaba el 18 de juny.

tracking