SEGRE

El cotxe que multa la doble fila a Lleida no sancionarà en places de càrrega i descàrrega i per a discapacitats

El CiviCar passant just al costat d’un cotxe aparcat en doble fila. Al fons de la imatge, un altre vehicle cometent la mateixa infracció.

El CiviCar passant just al costat d’un cotxe aparcat en doble fila. Al fons de la imatge, un altre vehicle cometent la mateixa infracció.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CiviCar multa els vehicles mal aparcats “que no requereixen cap altre tipus de control”, com són les dobles files o estacionaments a sobre de voreres i al carril bici o bus. En canvi, no sancionarà els que estiguin aparcats en zones de càrrega i descàrrega, places per a discapacitats o zones amb reserva d’estacionament “en les quals cal constatar si el vehicle està autoritzat”, va indicar l’inspector Antoni Salvador.

Tampoc multarà “altres tipus d’infraccions en moviment”. Va explicar que eel cas de les dobles files el CiviCar fa una doble passada abans de sancionar.

És a dir, quan detecta un vehicle torna a passar al cap de cinc minuts i, si segueix al mateix lloc, es multa. En canvi, no dona aquest marge als cotxes aparcats sobre la vorera, carril bici o bus, que és una infracció molt greu.

“Un vianant és vulnerable No hi ha tolerància que valgui. Se sanciona i si convé es retira el vehicle”, subratlla.

tracking