SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

L'ajuntament de Lleida obrirà el dia 24 cinc piscines de la ciutat amb un aforament del 70%

Seran les de la Bordeta, Cappont, Balàfia, Pardinyes i el Secà, mentre que Magraners i Gardeny estaran tancades || Entrada amb cita prèvia i sense vestidors ni bar

Les piscines de Cappont l’estiu passat, obertes a l’agost, amb el 70% d’aforament i amb cita prèvia.

Les piscines de Cappont l’estiu passat, obertes a l’agost, amb el 70% d’aforament i amb cita prèvia.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament obrirà del 24 de juny al 31 d’agost cinc piscines municipals: les de la Bordeta, Cappont, Balàfia, Pardinyes i el Secà de Sant Pere. Per contra, les de Magraners i Gardeny romandran tancades. Així ho van informar ahir fonts municipals, que van detallar que, d’acord amb les mesures contra la Covid, l’aforament en aquests equipaments serà del 70% i per accedir-hi serà necessari fer la reserva i comprar l’entrada per internet. Així mateix, els vestidors no estaran oberts al públic i no hi haurà servei d’hamaques, bar ni guarda-roba.

D’aquesta manera, l’ajuntament utilitzarà el mateix sistema de cita prèvia de l’any passat per controlar l’aforament a les piscines. Cal recordar que el 2020 només en van obrir dos, les de Cappont i Balàfia, i no ho van fer fins al 3 d’agost. Respecte a la reserva i compra de l’entrada, s’haurà de fer a partir del dia 21 al portal web www.piscines.paeria.cat, amb l’objectiu de controlar l’aforament i evitar cues i el contacte amb els taquillers. Hi haurà dos franges de 4 hores: una d’11 a 15 h i una altra de 15.30 a 19.30 h, amb mitja hora entre les dues franges per a la desinfecció del recinte.

L’any passat hi havia tres franges horàries a les dos piscines que finalment van obrir les portes, però de només 2,5 hores cada una. Una altra mesura que, de la mateixa manera que la cita prèvia, es manté de forma idèntica a la de l’estiu passat és l’aforament del 70%. Val a dir que aquesta decisió depèn directament del Procicat i que podria modificar-se a l’alça al llarg de les setmanes vinents sempre que les dades de l’evolució de la pandèmia del coronavirus continuïn sent positives.

Quant a les piscines de Magraners i Gardeny, la Paeria no va especificar els motius pels quals ha decidit que aquests dos equipaments no s’obriran, encara que la segona, “heretada” de l’antiga caserna, està deteriorada.

Respecte a les entitats municipals descentralitzades (EMD) de Sucs i Raimat, la Paeria va recalcar que els ajuntaments pedanis són els que s’encarreguen de la gestió de les piscines municipals, i és per aquesta raó per la qual des del consistori desconeixen quan obriran ni quines mesures de seguretat implementaran.

tracking