SEGRE

BARRIS COMERÇ

Els comerços de l'entorn del solar d'Alcalde Pujol de Lleida denuncien que han perdut vendes al tancar el pàrquing

Així ho indiquen comerços de la zona

El solar d’Alcalde Pujol que serà convertit en parc.

El solar d’Alcalde Pujol que serà convertit en parc.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Titulars o empleats d’establiments comercials de l’entorn del gran solar d’Alcalde Pujol que ha deixat de funcionar com a aparcament provisional asseguren que han perdut vendes des d’aleshores. A mitjans de març, la Paeria va tancar el terreny per iniciar els treballs per convertir-lo en un parc, tal com reclamen els veïns de Joc de la Bola des de fa una dècada.

Fa mesos es van iniciar els moviments de terres, però encara no s’hi ha plantat cap dels primers 107 arbres previstos, malgrat que l’ajuntament havia anunciat que ho faria al març o a l’abril.

Dos negocis ubicats al carrer Segrià i uns altres dos a Cristòfol de Boleda van lamentar la repercussió econòmica que els ha comportat la pèrdua d’aquest solar com a lloc d’estacionament. Van apuntar que a mig matí és “impossible” trobar aparcament en aquesta zona i abans en aquest terreny “sempre” podien estacionar. Van assenyalar “no poder aparcar en aquest solar s’ha notat molt” i van afegir que “ha perjudicat els comerços i els bars i restaurants”.

Per la seua part, l’associació de veïns de Joc de la Bola ja va criticar dies enrere el retard a iniciar la plantació.

tracking