SEGRE

Prostituïa una dona a Lleida amb amenaces amb un ritual vudú

La Fiscalia li demana 7,5 anys de presó

Vistes de l’edifici de l’Audiència de Lleida, al Canyeret.

Vistes de l’edifici de l’Audiència de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia ha sol·licitat una condemna de 7 anys i mig de presó per a un home de 41 anys acusat de prostituir una dona amenaçant-la de mort amb un ritual vudú. L’acusat es troba actualment a la presó de Ponent, ja que va ser condemnat l’any 2017 a una pena de set anys i mig per haver prostituït dones.

Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, els fets van tenir lloc el 2011, quan l’acusat va convèncer la víctima, que vivia a Lagos (Nigèria), perquè viatgés a Europa amb la falsa promesa que li aconseguiria una feina com a cuidadora. Tanmateix, a l’arribar a Holanda, va dir a la dona que hauria de prostituir-se per poder saldar el deute que havia contret amb ell pel viatge, de 60.000 euros.

La víctima va ser obligada a prostituir- se durant sis mesos a Holanda, després dos anys a Itàlia i durant més d’un any a la capital del Segrià. El 2015, quan l’acusat va ser detingut pels fets pels quals va ser condemnat el 2017, la víctima va poder tornar al seu país. En aquest sentit, la Fiscalia ha qualificat els fets d’un delicte de tràfic d’éssers humans i el judici se celebrarà el 16 de juny vinent a l’Audiència de Lleida.

tracking