SEGRE

ECONOMIA

Adif restablirà dilluns el trànsit ferroviari entre Binéfar (Osca) i Lleida

Adif restablirà dilluns el trànsit ferroviari entre Binéfar (Osca) i Lleida

Adif restablirà dilluns el trànsit ferroviari entre Binéfar (Osca) i LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif restablirà dilluns vinent el trànsit ferroviari entre Binéfar (Osca) i Lleida, una vegada finalitzades les obres de millora de la infraestructura executades després d’episodis climatològics adversos, que han representat una inversió d’al voltant de 7 milions d’euros, sense tenir en compte l’IVA.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i Adif han explicat aquest dimecres, en un comunicat conjunt, que les obres han afectat quatre punts dins dels trajectes de Binéfar-Tamarite, Almacelles-Raimat i Raimat-Lleida.

Durant l’execució dels treballs, Renfe ha garantit la mobilitat dels clients mitjançant un servei alternatiu per carretera.

Les actuacions han consistit en excavacions, reconstrucció i reforç de terraplens i del seu embasament, així com l’execució de puntals de formigó a dos dels quatre sectors d’actuació.

Ha estat necessari desmuntar la superestructura de via i la protecció de les instal·lacions de seguretat i comunicacions, que una vegada finalitzats els treballs, que es van iniciar el 19 d’abril, han estat reposades de nou.

Ministeri i Adif han assenyalat que vegada restituïda la circulació ferroviària se seguirà amb treballs de reforç, millora del drenatge i restitució dels camins i finques afectades per les obres.

tracking