SEGRE

SERVEIS PAERIA

Primers cinc inquilins als 18 pisos per a temporers de Lleida

Ofereixen 104 places i costen 4 € al dia

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va engegar ahir el dispositiu per allotjar en habitatges els temporers que necessitin un allotjament durant la campanya de la fruita i puguin pagar-lo. Es tracta de 18 pisos repartits per la ciutat propietat de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) i l’Oficina d’Habitatge de la Generalitat en els quals podran allotjar-se fins a 104 persones.

Ahir ja hi van entrar a viure cinc inquilins, que hauran de pagar quatre euros per dia. No obstant, el tinent d’alcalde d’Habitatge, Sergi Talamonte, va recalcar que “les dones que vinguin a buscar feina a la campanya de la fruita les allotjarem totes en pisos encara que no puguin permetre’s pagar els quatre euros diaris”.

Aquests habitatges compten amb entre dos i quatre habitacions i disposen de taquilla per deixar les pertinences, dutxa, rentadora i tots els serveis convencionals. Així doncs, els habitatges estaran disponibles fins al 31 d’agost i els inquilins hauran d’abonar una fiança de 100 euros així com firmar un contracte de lloguer temporal.

D’altra banda, la Paeria va dir que en una setmana el pavelló 3 de la Fira, que funciona com a alberg, ha registrat un total de 324 pernoctacions.

El director de l’EMU, Guillermo Hervera, i el tinent d’alcalde Sergi Talamonte inspeccionen un pis.

El director de l’EMU, Guillermo Hervera, i el tinent d’alcalde Sergi Talamonte inspeccionen un pis.MAGDALENA ALTISENT

tracking