SEGRE

L'oposició veu en la conferència de Pueyo “fum” i “res de nou”

Larrosa diu que es basa en “èxits de governs socialistes”

L’alcalde, Miquel Pueyo, ahir a la tarda durant la seua conferència celebrada en una de les sales de l’Auditori Enric Granados.

L’alcalde, Miquel Pueyo, ahir a la tarda durant la seua conferència celebrada en una de les sales de l’Auditori Enric Granados.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oposició de la Paeria va qualificar de “res de nou”, “fum” i “decebedor” la conferència Lleida 2030. De la recuperació a la capital AgroBioTech del sud d’Europa, que l’alcalde, Miquel Pueyo, va pronunciar dimecres a l’Auditori.

El cap de l’oposició, Fèlix Larrosa (PSC), va considerar que “dibuixa un escenari de futur que es basa en èxits dels governs socialistes que l’han precedit, no aporta cap idea nova”. Va posar com exemples “el hub agroalimentari, la vocació del parc de Gardeny, o la ciutat pensada per als joves, el Inno4Agro.” “Per tant, benvingut sigui al nostre discurs”, va acabar.

Per la seua part, la portaveu de Cs, Ángeles Ribes, va dir que li va semblar “pur fum i propaganda, ple de frases altisonants però buides de contingut”. “Dos anys després d’estar governant, la gestió de l’equip de govern és de suspens. Hi ha una desconnexió total entre els anuncis fets i les accions que s’han portat a terme fins ara. Encara que comparteixo una de les seues afirmacions, i és que a Lleida s’hi viu raonablement bé, malgrat el govern que tenim”, va subratllar.

D’altra banda, Xavier Palau, del PP, va veure el discurs “decebedor, sense entusiasme i excloent perquè no es va referir en cap moment al teixit associatiu, veïnal ni empresarial, ni va esmentar els barris”. “Se’n desprèn el seu model de ciutat per al 2030, però s’oblida que el 2021 Lleida està submergida en el pou de la inseguretat, l’incivisme, la deixadesa, la decadència i les okupacions. Una ciutat en la qual paguem més impostos a canvi de rebre menys serveis”, va indicar, i va apuntar a continuació que “l’any 2023, els lleidatans tindran dos models per triar alcaldia: el de Pueyo, que és la decadència, o el de Palau, que és el canvi i el seny lleidatà”.

tracking