SEGRE

Lleida registra 27 nous casos de covid i els indicadors pugen lleument

Les hospitalitzacions continuen a la baixa

L’Onze de Setembre, a banda de punt de vacunació, continua fent PCR a alumnes lleidatans.

L’Onze de Setembre, a banda de punt de vacunació, continua fent PCR a alumnes lleidatans.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut de la Generalitat ha declarat 27 nous contagis de covid-19 a la província de Lleida, fins a un total de 45.561, amb 26 nous casos al pla i només un al Pirineu. Pel que fa als indicadors, confirmen la frenada del descens i aquest divendres la velocitat de transmissió del virus creix sis centèsimes a la regió sanitària Lleida, fins el 0,89; i una centèsima a la regió de l'Alt Pirineu i Aran, que té una Rt d'1,06. El risc de rebrot se situa en 48 punts a les comarques de Ponent, tres més que dijous, i en 51 punts a les comarques de muntanya, un punt menys.

Salut no notifica cap mort a Lleida una jornada més, amb un balanç de 816 defuncions des de l'inici de la pandèmia; mentre que el nombre de persones ingressades per covid-19 als hospitals lleidatans continua a la baixa: 20 hospitalitzats al pla –dos menys que el dia anterior– i dos al Pirineu –un menys–.

En el conjunt de Catalunya s'han registrat 712 nous casos de covid confirmats en les darreres 24 hores i cinc morts. Això eleva el total de casos en tota la pandèmia a 634.006 i les defuncions a 22.219, segons el darrer balanç de la conselleria. A més, hi ha cinc crítics menys a les UCI i el total és de 188. Els ingressats a planta pugen fins a 554, set més.

Pel que fa la velocitat de propagació, l'Rt, s'incrementa fins a 0,91, i el risc de rebrot ho fa en dos punts, fins a 90. La incidència acumulada a 14 dies puja, tot i que es manté per sota de 100. Passa de 98,92 a 99,83. El 3,34% de les proves de la darrera setmana han donat positiu.

tracking