SEGRE

Salut comunica només sis contagis al pla de Lleida i cap al Pirineu

Ponent registra una nova defunció i un hospitalitzat més

Obre en una primera etapa per fer PCR i vacunació.

Interior del nou edifici de l'hospital Arnau de Vilanova de LleiaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El web de dades del departament de Salut notifica aquest dilluns, amb dades de diumenge, un total 45.602 contagis confirmats de covid-19 a la província de Lleida, només sis casos més que en l'anterior actualització (i tots sis a les comarques del pla). D'altra banda, comunica una defunció més, fins a un total de 817 des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a les persones ingressades en hospitals de Lleida per covid-19, hi ha 18 pacients al pla (un més que ahir) i el Pirineu es manté en dos.

Els indicadors epidèmics es mantenen estables a les comarques de Ponent, amb una velocitat de contagi d'1,06 (una centèsima més que el dia anterior) i un risc de rebrot de 49 punts (dos menys); i baixen notablement a les comarques de muntanya, amb una velocitat de transmissió d'1,15 (8 centèsimes menys) i un risc de rebrot que descendeix deu punts, fins els 40.

En el conjunt de Catalunya la velocitat de propagació del coronavirus es manté per sota de l'1 (0,94), el que vol dir que la pandèmia està sota control; i el risc de rebrot baixa dos punts (84). Hi ha 180 persones ingressades a les UCI catalanes per la covid, una menys que ahir.

tracking