SEGRE

Detingut un veí de Lleida per intentar matar un home a Reus

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 34 anys va ser detingut diumenge a la tarda per intentar matar un home amb un ganivet a Reus. Segons va informar el Diari de Tarragona, és acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi. Els fets van tenir lloc a les sis de la tarda, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’una baralla al carrer de la Sardana de Reus. Els agents estaven parlant amb la víctima quan va aparèixer el detingut amb un ganivet, mentre un testimoni assenyalava que era l’autor de l’agressió.

El detingut, segons la informació, va acudir de nou al lloc de la baralla amb la intenció de clavar el ganivet a la víctima. Els agents li van dir que deixés anar l’arma blanca però aquest s’hi va negar, per la qual cosa es van incrementar els efectes policials per protegir la víctima de l’atac. Davant la insistència dels agents, finalment el detingut va desistir i va deixar anar el ganivet. Es tracta d’un home que ja havia estat arrestat en dos ocasions per delictes contra el patrimoni.

Segons va apuntar el Diari de Tarragona, fonts policials van assenyalar que el motiu de l’agressió era un tema de salut pública per venda de drogues.

tracking