SEGRE

SUCCESSOS DENÚNCIES

Detingut a Lleida per assetjament i abús d'una jove a qui perseguia feia dies

La víctima es va poder refugiar ahir de matinada a la comissaria de la Urbana després d'escapar-se de l'agressor || L'home, de 28 anys, va entrar darrere d'ella i va ser arrestat

Vista de la comissaria de la Urbana, on es va refugiar la jove.

Vista de la comissaria de la Urbana, on es va refugiar la jove.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir dimarts de matinada un home de 28 anys acusat d’assetjar i abusar sexualment d’una jove de 18, que va denunciar que feia dies que aquest individu la perseguia. Els fets van tenir lloc a les 2.30 hores, quan la jove va entrar a la comissaria de la Urbana molt alterada i demanant auxili mentre que un home entrava també a les dependències i semblava que l’estava seguint. Els agents es van entrevistar amb la víctima i aquesta els va relatar que l’individu que havia entrat darrere d’ella a la comissaria feia uns dies que l’assetjava, presentant-se al seu lloc de feina i seguint-la constantment mentre li deia que seria la seua parella.

La jove també els va assegurar que poc abans d’entrar a la comissaria per demanar auxili aquest individu l’estava perseguint pel carrer, fins que en un moment donat se li va atansar i la va abraçar fortament, tocant-li els pits. La víctima va poder separar-se d’ell i sortir corrents fins a la comissaria per demanar ajuda. Davant de la denúncia de la jove, els agents van procedir a l’arrest de l’home, veí de Lleida, acusat per un delicte d’assetjament i un altre delicte d’abús sexual.

Es presentava al lloc de treball de la víctima i la seguia pel carrer dient-li que seria la seua parella

L’abril passat, la Guàrdia Urbana va detenir un veí de Lleida de 36 anys acusat de fer tocaments a dos noies en un edifici del carrer Corts Catalanes. Les joves van anar a comissaria per denunciar que un conegut els havia fet tocaments. El mes de març passat, els Mossos d’Esquadra van arrestar un jove de 22 anys i nacionalitat andorrana com a presumpte autor de dos delictes d’abús sexual a la Seu d’Urgell a dos noies menors, de 16 i 17 anys, que havia abordat pel carrer.

Així mateix, la setmana passada, els Mossos van detenir un veí de Sort de 55 anys per exhibicionisme davant de menors. D’altra banda, el Jutjat d’Instrucció 2 de Lleida ja ha rebut la denúncia de la jove lleidatana que acusa d’abús sexual Cristian Royo, diputat de Ciutadans a Osca.

Les denúncies per delictes sexuals creixen un 14% el 2021 a Lleida

Les denúncies per delictes sexuals han registrat un augment en els tres primers mesos de l’any a les comarques lleidatanes i, segons el ministeri de l’Interior, només en el primer trimestre s’han comptabilitzat dos violacions al mes. El balanç de criminalitat que publica Interior apunta a un increment del 14,3% dels delictes sexuals en el conjunt de la província de Lleida. Del total d’aquests delictes, 32 de coneguts entre els mesos de gener i març del 2021, sis són agressions sexuals amb penetració. D’aquestes, la meitat es van denunciar a la capital del Segrià. Des de començament d’any l’Audiència de Lleida ja ha acollit sis judicis per abusos sexuals, en els quals la meitat ja s’ha resolt amb una sentència condemnatòria. En els propers mesos hi ha previstos almenys dos judicis més. 

tracking