SEGRE

ENSENYAMENT REFORMA EDUCATIVA

Aval dels directors d'institut a passar de curs amb suspensos

La protesta ahir del personal d’educació especial.

La protesta ahir del personal d’educació especial.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació de Directors de Secundària de Lleida avala la proposta que va fer el ministeri d’Educació per al curs vinent que permet obtenir el títol de batxillerat amb un suspens i accedir a la selectivitat, així com passar de curs a primària i ESO amb matèries sense aprovar si s’estima que els aprenentatges que no s’hagin assolit no impedeixen que l’alumne segueixi amb aprofitament la seua formació.

El president de l’associació, Ramon Òscar Torrelles, assegura que des de fa temps “a la junta d’avaluació vam analitzar de manera individualitzada cada cas i si un alumne té un suspens amb un 4, però és madur i la mitjana li dona provat, veiem que pot seguir endavant”. Per aquest motiu, defensa que el nombre d’assignatures suspeses no sigui totalment determinant per passar de curs.

D’altra banda, els sindicats van convocar ahir una protesta davant de la delegació d’Educació per reivindicar la importància del personal d’educació especial als centres i exigir la recuperació de les 25 hores d’atenció directa a l’alumnat.

tracking