SEGRE

BARRIS INCIVISME

Cotxes fent virolles, soroll i botellons en un pàrquing de Lleida

Els veïns de Pere de Cabrera denuncien que gairebé cada nit han de suportar aquestes molèsties al solar del campus de Cappont || Demanen més presència policial

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Música a tot volum, cotxes fent virolles a tota velocitat i botellons. Això és el que han d’aguantar de forma gairebé diària els veïns del carrer Pere de Cabrera, que denuncien que des de fa unes setmanes l’aparcament que hi ha al darrere del campus de Cappont de la Universitat de Lleida s’utilitza per a aquestes pràctiques incíviques. La representant d’una comunitat de veïns que dona davant del solar detalla que “gairebé cada dia estan fent virolles amb els cotxes fins a les tres o quatre del matí i els divendres i dissabtes també hi ha botellons en aquesta zona”.

Una situació que ha provocat l’enuig dels veïns de la zona, que veuen que malgrat que truquen molts dies a la Guàrdia Urbana, el problema no se soluciona. “Els demanem que vinguin gairebé cada dia i sempre apareixen, però encara que els enxampin segueixen fent aquestes coses, l’altre dia feien més soroll ells amb els cotxes que la festa de la UdL”, va explicar.

És per això que han demanat a la Paeria que intervingui en l’assumpte i per fer-ho plantegen dos alternatives. “D’una banda, es pot augmentar la presència policial a la zona, o com a mínim que passin més de tant en tant a les nits, mentre que l’altra alternativa seria posar passos elevats de terra perquè el ferm no sigui tan regular, tal com van fer al solar situat davant del camp de l’Atlètic Segre”, assenyala aquesta representant.

Els veïns asseguren que “no volem que els omplin de multes, però el que no pot ser és que facin aquestes coses davant d’habitatges quan hi ha llocs apartats de la ciutat en què poden fer virolles amb els cotxes sense problemes”.

Fotogrames d’un vídeo gravat pels veïns amb cotxes fent virolles de matinada.

Fotogrames d’un vídeo gravat pels veïns amb cotxes fent virolles de matinada.SEGRE

tracking