SEGRE

BARRIS EL CLOT

L'escola bressol Vailet de Lleida tanca després de 40 anys en actiu

Festa de comiat després d'“un any de lluita” sense que la Paeria renovés el contracte || La Germans Grimm vol seguir oberta

La festa de graduació de la 40 promoció de la bressol Vailet i de comiat, ja que tanca.

La festa de graduació de la 40 promoció de la bressol Vailet i de comiat, ja que tanca.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’escola bressol municipal Vailet, ubicada al carrer Enric Granados, tancarà definitivament el pròxim 31 d’agost “per rescissió i no renovació del contracte” per part de l’ajuntament”. La Paeria va decidir no renovar la concessió a aquest centre i a l’altra guarderia municipal del Clot, la Germans Grimm, que va motivar l’organització de múltiples actes de protesta per part de les mateixes bressol, les famílies i els veïns del barri.

Al final, “després de tot un any de lluita improductiva contra la Paeria perquè no fos tancada”, l’equip de Vailet anuncia tancament i ahir va celebrar una festa de comiat, després de quaranta anys en actiu. Així mateix, convida les famílies a anar a l’escola a “deixar els seus comiats i bons desitjos, i d’aquesta manera tancar amb la dignitat que mereix”. Així doncs, els dies 23, 28, 29 i 30 de 9.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00, els interessats podran trobar un espai al centre per deixar els seus missatges.

Per la seua banda, una responsable de la bressol Germans Grimm va explicar que, en canvi, “nosaltres estem intentant mantenir oberta l’escola d’alguna manera, per això encara no volem organitzar cap comiat”. “Només tancarem per causa major”, va afegir. També va indicar que la Paeria va tancar la porta a tornar a mantenir algun tipus de col·laboració.

tracking