SEGRE

LLEIDA

Risc de rebrot i velocitat de transmissió a la baixa al pla

Salut notifica 18 casos a Lleida i 2 al Pirineu

Segones dosis d’AstraZeneca a Tàrrega - El departament de Salut va començar ahir a administrar la segona dosi de la vacuna d’AstraZeneca a l’Espai MerCAT de Tàrrega a la franja d’edat d’entre 60 i 69 anys, que a partir d’ara s’apli ...

Segones dosis d’AstraZeneca a Tàrrega - El departament de Salut va començar ahir a administrar la segona dosi de la vacuna d’AstraZeneca a l’Espai MerCAT de Tàrrega a la franja d’edat d’entre 60 i 69 anys, que a partir d’ara s’apli ...SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els indicadors epidemiològics continuen millorant al pla de Lleida, que registra un índex de rebrot de 35 punts, 8 menys que el dia anterior, i una taxa de transmissió del virus o Rt de 0,84, també a la baixa. Així mateix, només un 1,81 per cent de les PCR o tests d’antígens donen positiu.

A l’Alt Pirineu i Aran, el risc de rebrot és de 41 i l’Rt d’1,25, mentre que la mitjana catalana és de 79 i 0,94, respectivament. Pel que fa al conjunt de Catalunya, Salut va notificar 621 positius de Covid-19, dels quals 18 al pla i 2 al Pirineu. Així mateix, va comunicar quatre noves defuncions cap a Lleida.

Quant al nombre de pacients ingressats per coronavirus als hospitals catalans, baixa a 440, xifra que en suposa 48 menys que a l’últim balanç, i hi ha un hospitalitzat menys a les UCI (152 en total). A la regió sanitària de Lleida divendres hi havia catorze ingressats, quatre de crítics, i segons dades de Salut ahir només hi havia un hospitalitzat al Pirineu.

Respecte a la vacunació, segueix a tot ritme i ja han rebut la primera dosi un total de 215.399 lleidatans, la qual cosa significa el 48,8 per cent de la població, segons el departament, mentre que a un 32,5% se’ls ha administrat la pauta completa (143.491). Els índexs globals de Catalunya són del 46,8% i el 29,1 per cent, respectivament.

tracking