SEGRE

ERC demana al Comú que deixi de banda les "deslleialtats"

El grup dels republicans a la Paeria reitera el "compromís per aturar Torre Salses" i lamenta el comunicat dels comuns

El pacte de govern entre ERC, JxCat i el Comú es va firmar el 27 de juny del 2019.

El pacte de govern entre ERC, JxCat i el Comú es va firmar el 27 de juny del 2019.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal d'ERC a l'ajuntament de Lleida, en govern de coalició amb JxCat i el Comú, ha lamentat aquest dimarts a través d'un comunicat "el to i el contingut" de la nota feta publica ahir pel Comú en què mostrava el seu desacord amb l’aprovació definitiva en la junta de govern local d'aquest dimecres del text refós de la modificació del projecte de reparcel·lació del pla parcial SUR 42 que permetria la construcció de Torre Salses “ja que falta l’avaluació ambiental”.

Els republicans consideren que el Comú suggereix l'existència de desacords en el govern de coalició "absolutament inexistents" i critica que la comunicació dels comuns "no segueix els criteris de coordinació acordats pels tres grups del govern municipal". En aquest sentit, ERC demana al Comú que es remeti als acords i que "deixi de banda les gesticulacions i les deslleialtats." En el comunicat, ERC reitera el seu compromís per aturar Torre Salses.

El Comú de Lleida assegurava que “s’incompliria el Pacte d’Entesa i el compromís electoral dels tres socis d’aturar un projecte que perjudica el petit i mitjà comerç de la ciutat” (quan els actuals integrants del tripartit estaven a l’oposició ja van acordar frenar Torre Salses) i demana el cap del tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius (JxCAt). Veu “inacció” per la seua part i reclama que “assumeixi la responsabilitat de no haver estat diligent en la defensa del model de proximitat i de ciutat establert en el pacte”.

tracking