SEGRE

Detingut per amenaçar amb una navalla un jove a Lleida i obligar-lo a retirar 200 euros d'un caixer

L'assaltant va aturar la víctima per demanar-li una cigarreta a la zona de l'Escorxador

L’arrest va ser ahir a la comissaria dels Mossos a Lleida, on es va presentar el pare arran de la denúncia.

L’arrest va ser ahir a la comissaria dels Mossos a Lleida, on es va presentar el pare arran de la denúncia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Lleida van detenir ahir un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La matinada del passat 10 de juny un jove que caminava pel carrer Manuel de Palacio va ser abordat per un individu que inicialment li va demanar una cigarreta. De sobte, va treure una navalla i el va amenaçar per a què li donés tot el que portava de valor a sobre. La víctima només portava el DNI i una targeta bancària.

A continuació, l'atracador va agafar-lo per l'esquena i va obligar-lo a desplaçar-se fins un caixer proper del carrer Acadèmia, on li va fer retirar 200 euros. L'assaltant volia forçar-lo a buscar un altre caixer per treure més diners, però finalment va desistir i va fugir en direcció a la plaça de l'Exèrcit.

Un cop denunciats els fets, els Mossos van obrir una investigació que va permetre localitzar i detenir el presumpte lladre. El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking