SEGRE

Pugen els ingressats per covid al pla de Lleida i el Pirineu ja no en té cap

Salut notifica 18 nous contagis a la província

L'edifici polivalent annex a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

L'edifici polivalent annex a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària Lleida té 17 persones ingressades als hospitals per covid-19 aquest dimecres, dos més que ahir, segons les dades de Salut. Per contra, la regió sanitària de l'Alt Pirineu ja no té cap pacient hospitalitzat. Pel que fa als indicadors epidèmics, la velocitat de contagi (Rt) continua pujant al pla i ja es troba en el 0,90, vuit centèsimes més que el dia anterior, mentre que el Pirineu es manté a la baixa i se situa en l'1,09, divuit centèsimes menys. El risc de rebrot és de 38 punts a les comarques de Ponent, un més que ahir; i de 32 punts a les comarques de muntanya, set menys.

Salut ha notificat 12 nous casos de covid-19 confirmats al pla de Lleida i 6 al Pirineu. En total, la província té 45.691 contagis diagnosticats des de l'inici de la pandèmia. La xifra de defuncions es manté en 818.

En el conjunt de Catalunya Salut ha declarat 904 nous casos de covid-19 confirmats en les darreres 24 hores i quatre morts més. Això eleva el total de casos en tota la pandèmia a 640.620 i les defuncions es queden 22.254, segons el darrer balanç de la conselleria. En paral·lel, els pacients ingressats a planta són 476, vuit més, i hi ha onze crítics menys a l'UCI (143). Pel que fa a la velocitat de propagació, l'Rt, puja cinc centèsimes, fins a 1,13, mentre que el risc de rebrot s'incrementa en quatre punts, fins a 96. La incidència acumulada a 14 dies puja lleugerament però es manté per sota de 100. Passa de 86,01 a 86,29.

tracking