SEGRE

MOBILITAT PREVENCIÓ

Més de 1.300 controls en unes carreteres amb cues pel pont

Trànsit cap a Tarragona ahir a la tarda a l’N-240 a Lleida.

Trànsit cap a Tarragona ahir a la tarda a l’N-240 a Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra duran a terme fins diumenge un total de 1.332 controls de trànsit amb motiu del pont de Sant Joan. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va presentar ahir el dispositiu i va explicar que s’han incrementat els controls arran de l’augment de la sinistralitat després de l’acabament de l’estat d’alarma. Elena va fer una crida a la “responsabilitat i a la prudència” a les carreteres, ja que “cada víctima és una tragèdia”. Es preveu que fins avui al migdia surtin 525.000 vehicles de l’àrea de Barcelona.

Els controls tindran lloc tant en les vies de màxima mobilitat com en vies secundàries i allà on es preveu més circulació. A les comarques de Lleida, l’autovia A-2, l’N-240, l’N-230 i la C-14 són les que tindran més volum de trànsit perquè són les que comuniquen el pla amb la Costa Daurada i les comarques del Pirineu. Ahir hi va haver nombroses cues, sobretot en direcció a la Costa Daurada.

El dispositiu està format per 1.760 efectius de trànsit i es duran a terme 348 controls d’alcoholèmia i drogues, 218 de seguretat passiva, 174 de motocicletes, 283 de distraccions i 190 de velocitat. Aquest any han perdut la vida 58 persones a la xarxa interurbana de Catalunya. A Lleida han mort 16 persones, set més que en el mateix període de l’any passat.

tracking