SEGRE

COMERÇOS BALANÇ

Diumenge d'obertura comercial a mig gas

Pel pont que va omplir el Pirineu

Imatge de compradors ahir en una botiga de l’Eix Comercial de Lleida ciutat.

Imatge de compradors ahir en una botiga de l’Eix Comercial de Lleida ciutat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diumenge d’obertura comercial a mig gas. En el primer dia festiu d’obertura autoritzada amb les rebaixes ja en marxa a l’Eix Comercial, van ser pocs els compradors que es van atansar als establiments i pocs negocis van optar per apujar les persianes. No obstant, tots podran tornar a obrir aquest diumenge vinent.

Aquesta situació contrasta amb la del Pirineu, que ha viscut un pont de Sant Joan al complet. En aquest sentit, els allotjaments de les comarques de muntanya han registrat una ocupació del 95% i alguns, com per exemple els bungalous, han penjat el cartell de complet durant aquests dies festius.

És una molt bona arrancada de la campanya estival per a les comarques de muntanya (vegeu SEGRE d’ahir). Així mateix, en el conjunt de la demarcació l’ocupació ha estat del 75%.

Aquests bons resultats, juntament amb el bon nivell de reserves que ja tenen els allotjaments per als propers mesos, fan preveure una nova campanya d’estiu de rècord. De fet, el sector preveu superar els 565.000 visitants de la campanya del 2019, abans de la crisi sanitària generada pel coronavirus.

tracking