SEGRE

SUCCESSOS BARALLA

Detingut per una agressió amb un ganivet de cuina al Barri Antic

Els fets van tenir lloc dissabte al carrer Galera.

Els fets van tenir lloc dissabte al carrer Galera.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 21 anys va ser detingut dissabte a la matinada acusat d’agredir un home amb un ganivet de cuina durant una baralla per un mòbil al Centre Històric. Els fets van tenir lloc a les 3.40 hores, quan una patrulla que es trobava fent vigilància per la zona va observar una baralla entre quatre persones, tres homes i una dona, al carrer Galera.

A més a més, els agents van veure com un dels implicats portava un ganivet de cuina a les mans i que, al veure els agents, el va tirar uns metres més enllà del lloc.

Segons va explicar ahir la Guàrdia Urbana, un dels implicats en la baralla va dir als agents que havia estat agredit per la parella que es trobava amb ells per un telèfon mòbil, i els va mostrar diversos cops a la cara i una ferida superficial al coll causada per un ganivet. Els urbans van procedir a detenir el jove acusat d’un delicte d’amenaces i per un altre de lesions. Durant aquest últim mes, s’han produït diverses agressions amb ús d’arma blanca a la capital del Segrià.

tracking