SEGRE

UNIVERSITAT RECONEIXEMENT

Premi per a l'UCI de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Li atorga el nou guardó amb què reconeix el lideratge social de les institucions || L'entrega està prevista al novembre

Imatge dels professionals de l’UCI de l’Arnau per Nadal.

Imatge dels professionals de l’UCI de l’Arnau per Nadal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Arnau de Vilanova rebrà un dels premis del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL). Així ho van acordar dilluns els membres del jurat que decideix els guanyadors d’aquests guardons, que aquest any arriben a la quarta edició. Els professionals de l’UCI de l’Arnau seran els primers a rebre una nova categoria dels premis, la inclusió dels quals es va acordar el febrer passat i que té com a objectiu “posar en relleu les institucions públiques o privades del territori que exerceixen un lideratge social”.

El jurat va argumentar el veredicte per “la gestió eficient i compromesa que ha demostrat sempre, però sobretot aquest any de pandèmia ha de ser reconeguda com una gestió de lideratge social posant de manifest els valors personals i professionals de tot l’equip UCI”. S’ha de tenir en compte que aquest servei s’ha convertit en un dels protagonistes de la lluita contra la Covid, ja que la pandèmia ha disparat el nombre de malalts crítics fins a cotes que no s’havien vist mai.

La unitat la lidera el doctor Jesús Caballero com a cap de servei i Jesús Trujillano i Montserrat Vallverdú com a caps de secció. El jurat dels premis va recalcar que aquests responsables “han volgut deixar clar que qualsevol reconeixement s’ha de fer extensiu a tot l’equip no només mèdic, sinó també als infermers, auxiliars mèdics i personal de neteja” de l’UCI.

El jurat del Consell Social elogia “la gestió eficient que ha demostrat” i el seu “lideratge social”

El jurat dels premis està integrat per Jaume Saltó, Maria Rosa Eritja, Josep Maria Moragues i el president del Consell Social de la UdL, Delfí Robinat.

D’altra banda, el jurat també va informar que aquest i la resta de premis del Consell Social s’entregaran el mes de novembre, encara que la resta de guanyadors no s’anunciaran fins al dia 12 d’aquell mes. Els premis són els de millor treball de final de grau d’estudiants que cursen un màster a la UdL; a les bones pràctiques de responsabilitat social cooperativa; i al compromís empresarial amb la UdL i amb el desenvolupament del territori.

tracking