SEGRE

SERVEIS CONTRACTACIONS

La nova adjudicatària del bar de la Seu Vella de Lleida exigeix allargar la concessió, si no la rebutjarà

Si la Paeria no hi accedeix, la titular dels bars Tòfol i Blasi rebutjarà la concessió

Imatge d’arxiu de la terrassa del bar de la Seu Vella.

Imatge d’arxiu de la terrassa del bar de la Seu Vella.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa a la qual la Paeria tenia previst adjudicar el concurs per gestionar el bar de la Seu Vella ha demanat ampliar el termini de la concessió, fixat inicialment en un màxim de divuit mesos, per poder-hi fer obres i “aprofitar el que s’hi invertirà”.

En el cas que l’ajuntament no li acceptés la proposta, l’empresa rebutjaria el contracte d’explotació, per la qual cosa s’hauria de tornar a treure a concurs públic. Així ho va assegurar el portaveu, Ismael Balcells, que va detallar que “nosaltres gestionem dos locals més, el Blasi i el Tòfol, i a la Seu Vella volem fer una cosa similar al que oferim allà”. Va dir que “el local es troba en bones condicions, però per poder oferir el que volem s’hi han de fer obres, per això hem demanat ampliar el termini de concessió i, en el cas que ens diguessin que no, rebutjaríem gestionar-lo”.

El bar de la Seu Vella, que es deia 1203, va tancar a començaments d’any a causa de les restriccions per la pandèmia i la poca afluència de públic, excepte durant els mesos d’estiu. A mitjans de juny, la Paeria va treure a licitació la gestió per un termini de sis mesos ampliable a dotze, i dimarts passat va anunciar que l’adjudicaria a l’única firma que s’hi havia presentat per 4.448,08 euros.

Precisament, aquest establiment va tancar gairebé alhora que ho va fer el bar de la Seu Vella, el 1203, i el mateix ajuntament va assegurar al març que el tornaria a treure a concurs.

La Llotja traurà a concurs la concessió de la terrassa

El Centre de Negocis i Convencions, ens municipal titular de l’edifici de la Llotja, té previst treure aviat a concurs la concessió del servei de bar i terrassa a l’espai situat a la coberta, segons van informar a aquest diari fonts municipals. La idea és mantenir una fórmula similar a la dels últims anys, amb un servei de restaurant a base de càtering per a sopars i un altre de terrassa. 

L’anterior restaurant, denominat El Raier del Damunt, va tancar de forma definitiva les portes a començaments d’aquest any a causa de la crisi per la pandèmia. Havia obert el 2018, quan va succeir el primer establiment que havia funcionat en aquest espai com a terrassa-discoteca, el Da Moon, que va estar en actiu durant set anys, entre el 2010 i el 2017.

tracking