SEGRE

Gent i virals

Netflix confia en "The Crown" per triomfar als Emmy

Després de vuit anys, la plataforma desitja equiparar-se a HBO

‘The Crown’ torna al desembre

‘The Crown’ torna al desembreSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Emmy són els premis a l'excel·lència de la televisió nord-americana, per aquesta raó, la quantitat de premis que s'endú cada plataforma és important.

Amb la inacabable llista de categories, 119 exactament, aquest any Netflix n'ha aconseguit 129, a diferència de les 160 de l'any passat. El seu principal rival és la plataforma HBO, que l'ha superada amb 130. 

Però l'important en aquests premis no és tant la quantitat sinó la qualitat i el prestigi. I és en aquest aspecte on Netflix fa anys que coixeja. Concretament vuit, des que la sèrie "House of Cards" es va convertir en la primera producció emesa exclusivament per streaming en ser premiada i es va dur, a més, un dels guardons més rellevants: el de millor direcció en una sèrie dramàtica. 

L'objectiu del director de contingut de Netflix, Ted Sarandos, era "convertir-se en HBO més ràpid del que HBO pugui trigar a convertir-se en nosaltres". Malgrat tot, aquest objectiu segueix sense complir-se. 

"The Crown", la gran esperança

La sèrie que tracta la vida de la reialesa britànica ha triomfat entre els espectadors. La plataforma es troba en una posició immillorable gràcies a "The Crown", creada per Peter Morgan, sent una de les preferides per regnar en els Emmy. 

La quarta temporada d'aquest drama, estrenada el passat 15 de novembre, ha estat nominada en 24 categories, entre les quals es troben la de millor sèrie dramàtica i millor actor i actriu principal. 

La cerimònia dels premis serà presencial el pròxim 19 de setembre, tot i que amb restriccions, a diferència de l'any passat, que es va fer de manera telemàtica. 

tracking