SEGRE

Inditex tancarà un Zara de l'Eix Comercial de Lleida aquest mes

La cadena preveu tancar 8 locals a Catalunya

L'Eix Comercial s'omple per tercer dia consecutiu

L'Eix Comercial s'omple per tercer dia consecutiuAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La botiga de Zara Home del grup Inditex, situada al número 22 del carrer Magdalena, tancarà les portes aquest mes. Així ho van assegurar tant el president de l’Eix Comercial, Llorenç González, com fonts del sector immobiliari i comercial de l’Eix, que van detallar que la previsió de la companyia és tancar a finals de juliol.

Aquesta decisió s’emmarca en una estratègia que Inditex aplica a la seua filial especialitzada en complements de la llar. “És un rumor que corria des de feia temps, però ja ens han confirmat que tancarà. De fet, des de fa mesos que no han actualitzat el catàleg de la botiga”, va dir González. El president de l’Eix va afegir que “ens consta que ara mateix actuava més com a punt de recollida de comandes que la gent feia online. És una llàstima aquest tancament, ja que és en un dels locals més grans del carrer Magdalena”. Sobre el tancament de Zara Home, des d’Inditex no han volgut fer declaracions, , però des de fa uns mesos la companyia d’Amancio Ortega porta a terme una reestructuració de les seues filials, especialment Zara Home, i han tancat diverses botigues a Espanya.

La multinacional ja va informar la primavera passada que aquest estiu preveu clausurar 654 botigues a tot el món i a nivell estatal ja ha tancat almenys vuit comerços Zara Home. A nivell català, Inditex preveu tancar vuit botigues, tot i que sense especificar quines de les filials es veuran afectades, però sí que va detallar que es veurien perjudicats més de quaranta treballadors. Val a recordar que Zara Home va obrir les portes el 2007 en un local de tres plantes. Una altra marca del grup Inditex que va tancar per sorpresa el mes de juliol de l’any passat va ser Massimo Dutti.

tracking