SEGRE

POLÍTICA

Els militants de Ciutadans avalen el canvi de lideratge a Lleida

El Comitè de Garanties del partit va obrir la setmana passada un expedient d’expulsió a Ángeles Ribes

Imatge d’arxiu de Maria Burrel i Ángeles Ribes.

Imatge d’arxiu de Maria Burrel i Ángeles Ribes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ho anunciava aquest dilluns el president de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al Parlament de Catalunya. Segons Carrizosa, el canvi de lideratge de Cs a Lleida d’Ángeles Ribes per Maria Burruel "respon a les peticions i demandes reiterades dels militants".

"La decisió ha estat molt ben acollida pels militants", ha afirmat el líder taronja després de reunir-se a la seu del partit a Lleida amb María Burrel i amb el diputat del Parlament, Joan García, segons un comunicat del partit d’aquest dilluns.

El partit ha definit Burrel com a "nova portaveu de Cs a Lleida" després de la reunió que la regidora ha mantingut amb Carlos Carrizosa.

Carrizosa ha insistit que Lleida necessita un canvi de lideratge per les "noves necessitats de la ciutadania després de la greu crisi de la Covid-19".

Burrel, per la seua part, ha defensat que "el projecte de Ciutadans ha de centrar-se a donar resposta als nous reptes de la ciutat de Lleida".

El Comitè de Garanties de Cs va obrir la setmana passada un expedient d’expulsió a Ángeles Ribes després que la regidora expliqués en roda de premsa que el grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Lleida havia acordat mantenir-la com a actual portaveu i no atendre les indicacions de la direcció del partit.

tracking