SEGRE

BARRIS VIA PÚBLICA

La Bordeta denuncia “deixadesa” a la plaça del Molí

Fa cinc anys que insten a dignificar-la

Imatge del pàrquing de la plaça del Molí de Sant Anastasi.

Imatge del pàrquing de la plaça del Molí de Sant Anastasi.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entitat Amics i Amigues de la Plaça del Molí lamenta que porta cinc anys “demanant dignificar la plaça del Molí de Sant Anastasi”, a la Bordeta, “per integrar-la a l’entorn de l’històric molí del segle XIII i evitar que acabi sent un lloc tancat, marginal i envoltat d’edificis”.

En un comunicat, assegura que “durant aquest temps, la degradació ha estat preocupant, ja que hi ha persones que no recullen els excrements de les mascotes, altres hi fan les seues necessitats i altres l’embruten fent-hi botellons”.

L’entitat denuncia que “l’espai que volíem guanyar de la plaça s’ha convertit en un pàrquing improvisat amb males herbes i escombraries”. Els veïns proposen ampliar la zona verda cap a l’avinguda de les Garrigues i els carrers Impressor Botel i Bellavista i asseguren que “si es converteix el carrer Bellavista en la via d’únic sentit de circulació i es destina una part de la calçada a aparcaments en bateria, no farà falta utilitzar l’espai de la plaça de Molí com a aparcament”.

Així doncs, demanen “una intervenció urgent” i que “l’ajuntament arribi a un acord amb els propietaris dels edificis que envolten la plaça per tenir més zona verda”.

tracking