SEGRE

HOSPITALS CÀRRECS

El cap de Nefrologia de l'Arnau serà el nou director mèdic

Dimiteix la geriatra Ana Vena després de més d'un any al càrrec

Alfonso Segarra.

Alfonso Segarra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de servei de Nefrologia de l’hospital Arnau de Vilanova, Alfonso Segarra Medrano, serà el nou director mèdic del centre a partir de l’1 de setembre, segons van confirmar ahir des de l’Institut Català de la Salut (ICS), en substitució de la geriatra Ana Vena, que va assumir el càrrec el maig del 2020.

Segons van explicar fonts de la junta de personal de l’Arnau, Vena ha dimitit per motius personals i seguirà al càrrec fins al 15 d’agost, quan se n’anirà de vacances.

A partir d’aquest dia i fins al setembre, el cap de la Unitat d’Infeccions Nosocomials, Alfredo Jover, assumirà el càrrec de manera provisional fins que es faci efectiu el nomenament de Segarra. Les mateixes fonts van explicar que l’especialista en Nefrologia va arribar a l’Arnau fa quatre anys procedent de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

“Estem contents amb la seua elecció com a nou director mèdic, ja que en el seu servei ha demostrat que és una persona conciliadora i amb coneixements de gestió, una cosa important per a un càrrec com el que assumirà”, van assenyalar les mateixes fonts. Així doncs, van afegir que és “una elecció correcta” i que a més “compleix els criteris de l’ICS, ja que és metge d’aquesta institució”. 

tracking