SEGRE

SERVEIS EMPRESES

Ilnet i Ros Roca proven un camió elèctric d'escombraries

Per estudiar la càrrega útil en funció dels residus i la durabilitat de les bateries || Els assajos, fins al setembre

Imatge del camió de recollida posterior de residus de 26 tones.

Imatge del camió de recollida posterior de residus de 26 tones.LLORENTE Y CUENCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’UTE Ilnet, formada per Romero Polo i Valoriza, ha firmat un acord de col·laboració amb la companyia Ros Roca per començar a provar un camió de recollida posterior de residus de 26 tones.

El vehicle és totalment elèctric, per la qual cosa és cent per cent lliure d’emissions i sorolls. L’objectiu d’aquest assaig és testejar el camió en el servei de recollida de l’ajuntament de Lleida, per comprovar aspectes com la càrrega útil en funció dels diferents residus, la durabilitat de les bateries de liti (300 Kwh) i el temps de càrrega de les mateixes.

En un comunicat, Ilnet va afirmar que “es tracta d’un pas important, ja que és necessari posar els vehicles en situació de real funcionament amb l’objectiu d’analitzar-ne tot el rendiment”. La idea és que aquests assajos durin fins al mes de setembre, mentre es realitzen diferents proves i s’estudien les diferents dades obtingudes.

Respecte al camió, es tracta d’un xassís Dennis Eagle, fabricant amb seu al Regne Unit propietat de Terberg RosRoca Group, el fabricant de vehicles de recollida d’escombraries més gran d’Europa i el segon fabricant de vehicles de recollida de residus més gran del món.

tracking