SEGRE

La campanya de vacunació dispara les cites en línia

Els usuaris de les plataformes afirmen que estar vacunats els aporta més confiança

Fotografia il·lustrativa.

La campanya de vacunació dispara les cites online

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer estiu amb la població vacunada dispara les trobades extraconjugals. Així ho demostren les xifres de Gleeden, un web especialitzat en trobades adúlteres. L’app de cites ha registrat l’últim mes de juny un augment del 200% de la seua activitat.

La plataforma està registrant increments d’inscripcions del 110%, comparat amb les xifres de les mateixes dates d’anys anteriors a la pandèmia.

La seguretat a l’hora de buscar cita

Segons una enquesta recent, el 81% dels usuaris han afirmat sentir-se més segurs en saber que la majoria de les persones ja estan vacunades.

El 70% afirma haver rebut, almenys, una dosi de vacuna, el que els fa començar a sentir-se llestos per conèixer gent nova. Per això, un 41% reconeix que està completament vacunat i vol reprendre les seues cites extraconjugals.

Sovint l’estiu no és el moment més favorable per a trobades extraconjugals”, afirma Sílvia Rúbies, portaveu de Gleeden a Espanya, “però aquest any, a causa dels repetits confinaments i restriccions que hem viscut en els últims mesos, els usuaris espanyols estan desitjant tornar a les seues cites sense cap mena de restricció”

La reobertura d’espais com bars, cafeteries, museus o cines, acompanyada per la intensificació de la vacunació en els adults, està motivant les persones a unir-se a aquest tipus de plataformes i, a les que ja eren usuàries, a incrementar la seua activitat.

“Esperem un estiu molt actiu a la nostra plataforma perquè, una vegada vacunats, els usuaris i usuàries tenen moltes ganes de reprendre la seua activitat extraconjugal”, conclou Rúbies.

tracking