SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Denunciat un conductor ebri que va atropellar una mare i el seu nadó a Lleida

Va ocórrer diumenge passat al pont de la Universitat i els ferits van ser evacuats a l'Arnau || Cinc denúncies penals i nou d'administratives per alcoholèmies

Un dels controls d’alcoholèmia de la Guàrdia Urbana durant el cap de setmana.

Un dels controls d’alcoholèmia de la Guàrdia Urbana durant el cap de setmana.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor que va atropellar diumenge a la tarda una mare i el seu nadó al pont de la Universitat va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, segons va informar ahir la Guàrdia Urbana.

Els fets van tenir lloc cap a les sis de la tarda, quan un vehicle va atropellar una dona i el seu fill de 15 mesos al pont de la Universitat de Lleida, a l’encreuament amb l’avinguda de Madrid, com va informar SEGRE ahir. Fins al lloc es van traslladar patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, així com ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Després d’una primera valoració in situ, mare i fill van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova per a una millor valoració.

Durant el cap de setmana van ser denunciats conductor per donar positiu en controls d’alcoholèmia. Dissabte, la Urbana va obrir diligències penals a un veí de Lleida per donar una taxa d’alcoholèmia de 0,72 mg/l en un control al carrer Camp de Mart. D’altra banda, diumenge van ser denunciats penalment un conductor que va donar una taxa de 0,96 mg/l al carrer Bonaire i un altre, amb una taxa de 0,72 mg/l, a l’avinguda Catalunya.

A més, diumenge a la matinada, un conductor va ser denunciat al conduir fent canvis de carril, frenar i accelerar sense sentit a l’Ll-11. Va ser denunciat al negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

També va ser denunciat per la via penal un altre conductor que va ser sorprès a l’avinguda Prat de la Riba i que no tenia carnet.

A més d’aquestes denúncies penals, la Guàrdia Urbana va sancionar altres conductors en els diferents controls policials que es van dur a terme en diversos punts de la capital del Segrià. En total, es van controlar 56 conductors i es va imposar nou sancions administratives per consum d’alcohol, tres per infraccions de trànsit, i es van immobilitzar quatre vehicles.

Finalment, el Servei Català de Trànsit va iniciar ahir una campanya policial intensiva per garantir que es compleixen els límits de velocitat, per la qual cosa s’intensificaran els controls dels Mossos i de les policies locals fins al proper 8 d’agost. Segons Trànsit, en el 12% dels accidents el factor recurrent és una velocitat inadequada.

tracking