SEGRE

ciència i tecnologia

La nova actualització de WhatsApp que t'alleujarà

Les converses no desitjades es mantindran silenciades durant el temps que vulguis

WhatsApp i el contingut il·legal

WhatsApp i el contingut il·legalSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa de WhatsApp no deixa de treballar en noves actualitzacions per continuar millorant la utilitat de l’aplicació i satisfer l’experiència de l’usuari. Els xats tenen moltes funcions, i hi ha una en concret que és la que està tenint canvis ara mateix.

La nova actualització de WhatsApp afecta els xats arxivats. La recent opció permet tenir més control sobre els missatges no desitjats: silenciar, per sempre, els xats arxivats. Gràcies a aquest canvi, les converses arxivades ja no apareixeran automàticament quan rebis un missatge o un arxiu multimèdia nou.

Per activar aquesta opció, has d’entrar al menú, fer clic en ‘Ajustaments’, anar a ‘Xats’ i activar la funció ‘Mantenir els xats arxivats’. D’aquesta forma, les converses que vulguis es mantindran arxivades permanentment i no rebràs ni missatges ni arxius multimèdia. Així doncs, els xats arxivats es mantindran, per defecte, sempre arxivats, tret que desactivem manualment aquesta funció per recuperar les notificacions de les converses arxivades.

tracking