SEGRE

Detingut un lladre a Lleida que havia entrat a un pis escalant per la façana

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un home, de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Vilanova i la Geltrú, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa en un domicili de Lleida.

Els fets van passar poc després de les 6 del matí d'ahir, segons la policia, quan un veí del carrer Fanalets de Sant Jaume va alertar que un home havia entrat al seu domicili i que, en veure's descobert, havia fugit saltant per la finestra. El veí va facilitar una descripció de l'home i, poc després, una de les patrulles que s'havien adreçat al lloc va localitzar al carrer Major al presumpte autor dels fets. Tot apunta que, aprofitant un element de senyalització vertical del carrer, l'home havia escalat per la façana fins entrar per la finestra del primer pis i accedint al menjador del domicili.

Els agents el van detenir i es va facilitar assistència sanitària ja que s'havia lesionat lleument al fugir saltant al carrer. El detingut passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking