SEGRE

Agredeix un home a Lleida per robar-li el mòbil i el deixa inconscient

L'agressor va ser detingut a Barcelona

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimarts 3 d'agost a l'estació de Sants de Barcelona un home de 32 anys, nacionalitat romanesa i amb domicili a Saragossa, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions i receptació. Poc abans de les deu de la nit, l'home es va dirigir a uns agents que patrullaven per l'estació de paisà per oferir-los un telèfon mòbil a canvi de diners. Els policies van comprovar que un dels terminals havia estat robat de forma violenta hores abans a Lleida. En concret, un individu havia assaltat un home que sortia d'un bar i li havia donat un fort cop al cap que el va deixar inconscient. L'altre telèfon mòbil, constava com a sostret a Saragossa.

L'home que es trobava a l'estació de Sants va explicar als agents que havia comprat els dos telèfons mòbils dies enrere i els volia vendre per aconseguir diners, ja que es trobava en trànsit entre Saragossa i Alemanya. La policia va determinar que un dels telèfons contava com a robat a Saragossa el 31 de juliol. En concret, l'havien sostret de l'interior d'una furgoneta d'empresa juntament amb altres objectes.

En el cas de l'altre terminal, feia poques hores que havia estat robat de forma violenta al carrer Lluís Roca de Lleida. Un home en va agredir un altre que sortia d'un bar, donant-li un cop al cap i deixant-lo inconscient. Quan la víctima es va recuperar es va adonar que li havien sostret objectes entre els quals el telèfon mòbil. A causa de les ferides, va requerir d'una intervenció quirúrgica amb ingrés hospitalari.Amb el resultat de les indagacions dutes a terme, els mossos van detenir l'home que portava els dos telèfons per la seva presumpta implicació amb els robatoris. L'arrestat ha passat aquest dijous a disposició judicial a Barcelona.

tracking