SEGRE

Denuncien una baralla multitudinària a la presó de Ponent

UGT exigeix més personal

Imatge aèria de la presó de Lleida.

Imatge aèria de la presó de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sindicat UGT  ha denunciat que dimarts es va produir una nova situació d’“extrema gravetat” a la presó de Ponent al registrar- se una baralla multitudinària entre algunes reclusos, en la qual va resultar ferit un funcionari. Segons va explicar en un comunicat, els fets van tenir lloc durant la baixada dels interns de les cel·les a l’MR3. En un moment donat, “es desencadena una greu alteració de l’ordre quan un grup nombrós de presos inicien una baralla multitudinària, que es va traslladar també al pati”.

El sindicat va denunciar que es van viure “moments de gran tensió”, ja que hi havia interns que impedien la tasca dels funcionaris, encara que finalment aquests van poder dissoldre la baralla. “Posant en risc la seua integritat física i malgrat la dificultat de la situació, finalment es va poder restablir l’ordre”, van afegir des d’UGT. Un funcionari va resultar lesionat a l’esquena.

UGT va tornar a demanar a la direcció que apliqui les mesures necessàries perquè no es repeteixin aquestes situacions i van denunciar la “greu falta de personal” a Ponent, per la qual cosa van exigir la incorporació immediata d’efectius.

tracking