SEGRE

La dieta de Pilar Rubio que ha generat crítiques a les xarxes

La presentadora, amb una espectacular forma física, ha volgut compartir el seu pes a les publicacions

Pilar Rubio, a l’‘OT’ del 2011.

Pilar Rubio, a l’‘OT’ del 2011.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S'ha de reconèixer que Pilar Rubio és una de les dones amb un físic sorprenent, no només perquè sembla que el temps no passa per a ella, sinó perquè després de quatre parts, el seu cos continua sent espectacular.

Com tot en aquesta vida, el cos de la presentadora no és prodigi de la naturalesa. És fruit de l’esforç, disciplina i les cures que compleix dia a dia. Uns sacrificis que tenen la seua recompensa i què ella no dubta presumir. Pilar Rubio fa amb una dieta setmanal per assegurar-se que compleix tot el que el seu cos necessita.

La madrilenya ha volgut compartir a través de stories el seu pes i estat i ha fet referència a la seua dieta setmanal. "Us adjunto el meu pla de menjars setmanal", començava Pilar en un post que ja és viral a causa de les crítiques que està rebent. "Crec que el secret està en escollir bé el que menges i quan el menges. Per a mi és bàsic adaptar-la als entrenaments de cada dia, ho necessito per estar a ple rendiment, aconseguir els objectius de guany muscular i fer una bona prevenció de salut", ha escrit a la seua publicació.

Pilar Rubio ha insistit en la importància de fer dieta segons les necessitats de cada un i sempre després d’haver-hi revisat l’estat de cada un. "En aquest menú busquem un correcte equilibri de nutrients, però no només això. És important no perdre la finalitat de voler gaudir del menjar amb receptes desitjables, aportar molta varietat i qualitat perquè la quantitat de micronutrients i antioxidants sigui alta", ha assenyalat.

Com passa en tants post en xarxes socials de persones famoses, Pilar ha estat objecte de crítiques de tota mena. "Això ho pots fer tu perquè pots i tens qui et faci les coses de la casa", "no tothom té a casa una criada que faci els menjars" o "es nota que ella no el prepara" són només alguns dels missatges que han escrit a Rubio.

tracking