SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Arrestat a Barcelona després d'assaltar hores abans un veí a Lleida

Un home acusat de deixar-ne inconscient un altre per robar-li el mòbil al carrer Lluís Roca || Va intentar vendre el dispositiu a un policia de paisà a Sants

El robatori amb violència va ocórrer dimarts al carrer Lluís Roca.

El robatori amb violència va ocórrer dimarts al carrer Lluís Roca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts passat a l’estació de Sants de Barcelona un home de 32 anys i amb domicili a Saragossa com a presumpte autor d’un robatori amb violència al carrer Lluís Roca de Lleida. Segons va informar ahir la policia catalana, l’home es va dirigir cap a les 21.50 hores de dimarts a uns agents de paisà que es trobaven a l’estació de Sants de la capital catalana per oferir-los un telèfon mòbil a canvi de diners.

Els policies, que formaven part d’un dispositiu per prevenir furts, van comprovar que un dels dispositius que portava havia estat robat de forma violenta hores abans a Lleida. En concret, un individu havia assaltat un home que sortia d’un bar del carrer Lluís Roca i li va clavar un fort cop al cap que el va deixar inconscient. Quan la víctima es va recuperar, es va adonar que li havien sostret diversos objectes personals, entre els quals el mòbil. A causa de les ferides, va requerir una intervenció quirúrgica amb ingrés hospitalari.

Les denúncies als Mossos per robatoris amb violència han baixat un 24% a Lleida en el primer trimestre

L’altre mòbil que portava l’arrestat comptava com a robat a Saragossa el 31 de juliol passat, quan l’havien sostret de l’interior d’una furgoneta d’empresa juntament amb altres objectes. L’home, que va explicar als agents de paisà que havia comprat els dos telèfons dies abans i que volia vendre’ls per viatjar fins a Alemanya, va ser arrestat com a presumpte autor de sengles delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions i receptació. L’home va passar ahir a disposició judicial a Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han comptabilitzat un total de seixanta-set denúncies per robatoris amb violència i intimidació a les comarques lleidatanes en el primer trimestre d’aquest any, un 24,3 per cent menys respecte a les vuitanta-dos denúncies en el mateix període de l’any passat. Per aquests delictes, la policia catalana va arrestar prop de quaranta persones a la província de Lleida entre els mesos de gener i març.

Roba la caixa enregistradora d’un establiment a Rovira Roure Un veí de Lleida de 27 anys va ser arrestat ahir de matinada per la Guàrdia Urbana després de robar una màquina de cobrament automàtic en un establiment de Rovira Roure.

Els fets es van produir al voltant de les 01.30 hores, quan una patrulla en servei de vigilància va observar un individu que portava una màquina de cobrament automàtic en un carretó de comprar. Al veure els agents, l’home va fer mitja volta i va intentar fugir, malgrat que va poder ser interceptat.

Al ser preguntat per la procedència d’aquest objecte, va explicar que se l’havia trobat.

La Policia Local va comprovar que s’havia produït un robatori amb força en un establiment proper, on faltava aquest tipus de caixa. Davant d’aquests fets, van arrestar el jove per sengles delictes de robatori amb força i furt.

tracking