SEGRE

COMERÇ MERCATS

Galeria fotogràfica | El mercat de la rambla Ferran torna amb gran afluència de públic

Els paradistes proposen que se celebri cada diumenge al cap de més d'un any d'aturada

Els visitants van poder trobar objectes de col·leccionisme i antiguitats, així com productes de proximitat, cosmètica i articles artesanals.

Els visitants van poder trobar objectes de col·leccionisme i antiguitats, així com productes de proximitat, cosmètica i articles artesanals.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou mercat de la rambla Ferran va celebrar ahir la primera edició amb una gran afluència de públic i la satisfacció dels 30 paradistes que van oferir els seus productes, des d'antiguitats fins a peces de col·leccionisme i artesania. Van demanar que aquest mercat, ara mensual, se celebri cada diumenge, i la Paeria va avançar que ho estudiarà.

El mercat de la rambla Ferran va tornar ahir al carrer, amb aire renovat i una gran afluència de públic que garanteix la seua continuïtat després de més d’un any de tancament a causa de la pandèmia. Una trentena de parades van oferir els seus productes des de primera hora del matí, acompanyats per la música d’un discjòquei, en un nou format, que vol donar un gir a l’anterior mercat d’antiguitats. Per això, ha diversificat els productes que ofereix als visitants.

El mercat inclou les tradicionals parades d’antiguitats i col·leccionisme, amb venda de segells, xapes, monedes o discos. També n’incorpora altres de noves, com les dedicades a artesania, cosmètica i higiene personal artesanal. També n’hi ha de dedicades a l’aprofitament de materials, com una parada que venia productes fets amb vinil.

Al nou mercat també hi ha espai per a entitats que vulguin divulgar les seues activitats: ahir hi van ser presents el Cercle de Belles Arts, els Amics de l’Associació del Castell de Templers i l’Associació Bronca.

La gran afluència de públic va sorprendre els paradistes, molts dels quals nous en aquest mercat i que no van voler deixar escapar l’oportunitat de reprendre el contacte amb el públic a peu de carrer. Els que repeteixen experiència, a l’haver estat a l’anterior mercat d’antiguitats, creuen que s’hauria de fer cada diumenge i no només el primer diumenge de cada mes. “Hem d’unir esforços per tornar a sortir al carrer i que la rambla Ferran torni a ser el cor de la ciutat”, van dir alguns d’ells. Els paradistes, alguns de localitats fora de Lleida com Igualada o Fraga, van assegurar que repetiran.

L’alcalde, Miquel Pueyo, va visitar el mercat acompanyat de diversos regidors i va avançar que estudiaran la petició dels paradistes d’augmentar la periodicitat, que ara mateix és mensual. També va assenyalar que tenen intenció d’introduir tots els elements de dinamització que puguin.

Els visitants van poder trobar objectes de col·leccionisme i antiguitats, així com productes de proximitat, cosmètica i articles artesanals.

Els visitants van poder trobar objectes de col·leccionisme i antiguitats, així com productes de proximitat, cosmètica i articles artesanals.GERARD HOYAS

tracking