SEGRE

El grup municipal de Ciutadans a la Paeria expulsa la regidora Maria Burrel

La decisió arriba dos mesos després que el partit obrís un expedient a Ángeles Ribes, líder del grup a l'ajuntament ara per ara, per no deixar el càrrec de portaveu

MariMaria Burrel: «Els plans educatius han de centralitzar-se. L'escola catalana adoctrina»a Burrel: «Els plans educatius han de centralitzar-se. L'escola catalana adoctrina»

Maria Burrel: «Els plans educatius han de centralitzar-se. L'escola catalana adoctrina»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de Ciutadans a la Paeria liderat ara per ara per Ángeles Ribes ha expulsat la regidora Maria Burrel després de constatar, diuen, la voluntat "nul·la" de Burrel per seguir treballant dins del grup. Així, Burrel passarà a ser regidora no-adscrita. Aquesta decisió, que es va oficialitzar aquest dimarts, arriba gairebé dos mesos després que el Comitè de Garanties de Ciutadans obrís un expedient a Ángeles Ribes després que es negués a deixar el càrrec de portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Lleida a favor de Burrel, tal com havia ordenat el partit. Ribes donarà explicacions del motiu de l'expulsió de Burrel i de la relació amb el partit en una roda de premsa convocada per demà dijous.

tracking